Sari la conținut
Utilizator existent? Autentifică-te

AutentificareÎnregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

AcridGamer - Community

FORUM
Comunitate infintata sa aduca experienta si noi provocari asupra Gamerilor Romani!

AcridGamer - Community

FACEBOOK
Oriunde si oricand doar pe AcridGamer-Community!

AcridGamer - Community

SHOP
Placerea de a cumpara alaturi de noi poate fi o experienta noua si unica!

AcridGamer - Community

DISCORD
Fii alaturi de noi pe servere de voce oricand si oriunde!

AcridGamer

FONDATOR
 • Număr conținut

  56
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

AcridGamer a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 17 2020

AcridGamer a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1 Neutral

2 Urmăritori

Despre AcridGamer

 • Dată Naștere August 4

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Model Cerere Injector Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AG] Cerere Injector Nume: Detalii Injector: Injector Pentru: Poze/Video: Alte Detalii: Model Postare Injector Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AG] Injector "Injector" Nume: Detalii Injector: Injector Pentru: Versiune: Poze/Video: Alte Detalii: Link Download: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a posta imagini, va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Imgur! Pentru a incarca un fisier va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Mediafire/MEGA! Nu suntem responsabili pentru banarile in joc din cauza injectoarelor noastre.
 2. AcridGamer

  [AG] ByPass VAC

  Nume: AcridGamer Detalii ByPass: VAC-ByPass ByPass Pentru: Steam - CS:GO Versiune: v1.0 Poze/Video: - Alte Detalii: - Link Download: BPS.zip Inchideti steamul din task manager si porniti VAC-ByPass-Loader.exe , se va deschide automat steamul. ATENTIE: Daca folositi acest BPS sansele de VAC sunt mult mai mici dar nu imposibile.
 3. AcridGamer

  [AG] MODEL BYPASS

  Model Postare ByPass Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AG] ByPass "Denumire" Nume: Detalii ByPass: ByPass Pentru: Versiune: Poze/Video: Alte Detalii: Link Download: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a posta imagini, va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Imgur! Pentru a incarca un fisier va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Mediafire/MEGA! Nu suntem responsabili pentru banarile in joc din cauza bps-urile noastre.
 4. AcridGamer

  [AG] CFG OTv3

  Nume: AcridGamer Detalii CFG: CFG HVH OTv3 CFG Pentru: CS:GO Versiune: v1.0 Poze/Video: - Alte Detalii: - Link Download: Config 1 HVH.cfg Adaugati Config 1 in Documents/Osiris!
 5. AcridGamer

  [AG] CFG Osiris

  Nume: AcridGamer Detalii CFG: CFG Semi-Rage Osiris Premium VIP (Osiris Clasic) CFG Pentru: CS:GO Versiune: v1.0 Poze/Video: - Alte Detalii: - Link Download: Config 1 Adaugati Config 1 in Documents/Osiris!
 6. AcridGamer

  [AG] MODEL CFG

  Model Cerere CFG Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AG] Cerere CFG Nume: Detalii CFG: CFG Pentru: Poze/Video: Alte Detalii: Model Postare CFG Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AG] CFG "DenumireCFG" Nume: Detalii CFG: CFG Pentru: Versiune: Poze/Video: Alte Detalii: Link Download: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a posta imagini, va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Imgur! Pentru a incarca un fisier va rugam sa folositi "Uploader-ul Nostru" sau Mediafire/MEGA! Nu suntem responsabili pentru banarile in joc din cauza cfg-urilor noastre.
 7. Daca aveti sugestii in legatura cu o mapa/plugin/skin va asteptam cu o cerere! Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AGGO] Propunere NumeleTau Numele Tau: Propunere: Detalii Propunere: Cu ce crezi ca ne-ar ajuta: Imagini/Videoclip: Link Download: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru Imagini / Videoclip-uri este permis doar YouTube-ul/Twitch-ul/Imgur! Pentru Download va rugam sa folositi propriul nostru Upload ori Mediafire/Zippyshare!
 8. Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AGGO] Cerere YouTuber NumeleTau Nume Real: Nume Online: Varsta Reala: Profil Steam:(Link) Link Canal YouTube: Cati Abonati Detii: Veti Face Episoade/Live-uri pe Server:? Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru functia de YouTuber trebuie sa aveti minim 800 abonati!
 9. Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AGGO] Avansare Grad NumeleTau Nume Real: Nume Online: Varsta Reala: Grad Precedent: Profil Steam:(Link) Cum se numeste Server-ul?: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru Avansare in Grad trebuie sa aveti minim o luna vechime in staff!
 10. Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [AGGO] Cerere Slot NumeleTau Nume Real: Nume Online: Varsta Reala: Profil Steam:(Link) Cum se numeste Server-ul?: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completil ca atare! Pentru a aplica pentru slot trebuie sa aveti minim 12 ani!
 11. Dorim o comunitate cinstita, cu onoare si bun simnt de aceea acest regulament este obligatoriu de citit! (*) REGULAMENT JUCATORI Orice fel de cheat, inclusiv skin-changer sunt interzise si pedepsite cu Ban Permanent! Orice fel de reclama inafara de cea a comunitatii noastre este strict interzisa si pedepsita cu Ban Permanet! Orice fel de limbaj licentios este interzis de aceea il vom pedepsi cu Ban 24 Ore! Pentru a raporta un codat tastati in chat U@ +numele acestuia, va rugam sa nu va puneti in minte cu el! Jignirile, injuriile aduse la adresa staff-ului se pedepsesc cu Mute 5 minute! Folosirea avatarelor ori numelor cu conotatie sexuala se sanctioneaza cu Ban 24 Ore! Permisiile si punctele se castiga, nu se insusesc doar din vorbe! Folosirea chat-ului intr-un mod inadecvat ori spamul excesiv se sanctioneaza cu mute 5 Minute! Achizitionarea grad-ului de VIP nu-ti ofera superioritate fata de ceilalti membrii! Folosirea voicechat-ului intr-un mod iritant! (*) REGULAMENT ADMINI Folosirea comenzilor intr-un mod inadecvat ori intimidarea jucatorilor nu este permisa si se sanctioneaza! Adminii au obligatia de a posta in BanList si de a posta in el de fiecare data cand santioneaza pe cineva! Adminii au obligatia de a folosi DIscord-ul cand se joaca pe server! Cererile de Up se pot face odata pe Luna! Adaugarea la vot a mapelor nu este permisa decat in ultimele 5 minute! La fiecare greseala facuta se adauga un Warn, la 3 Warn-uri primesti Remove! Pe discord exista o camera #warn-list, unde trebuie postata evidenta jucatorilor cu Warn! Daca nu atingi suma de 15 Ore saptamana, veti primi Remove! Daca aveti probleme legate de viata personala, va rugam sa postati o cerere de absenta pentru a nu primi Remove!
 12. Inainte de a va prezenta modelul va rugam sa folositi Titlu Precizat de Noi: [SWAT] Inscriere NumeleTau Nume + Prenume: GameName + ID: Blizzard + ID: Discord ID: Cate ore poti acorda Clanului pe Saptamana?: Va rugam sa nu luati in batjocora modelul precizat mai sus, completatil ca atare! Varsta si Rank-ul nu sunt probleme dar asta nu inseamna ca veti juca cu persoane ce nu va sunt egale. Daca veti fi acceptat trebuie sa intrati pe Discord si sa va setati Clan Tag-ul "[SWAT]!
×
×
 • Creează nouă...